SINOPSI

Na Berta i na Maria ajuden en Pau a contar la seva història: des del seu naixement com a infant abandonat, passant per la recerca d’una família que l’aculli , per un episodi d’abús greu, per la impossibilitat d’adaptar-se a l’escola i per la recerca, ben àrdua i difícil, d’una mare que resideix en un altre país.

Els tres amics, amb en Pau relatant en primera persona i interpretant el seu propi paper, desenvolupen aquesta història utilitzant els mecanismes del conte fantàstic, amb personatges distorsionats per una caricatura al mateix temps amable i clara. En Pau, després d’una aventura espectacular, descobreix la possibilitat de superar episodis que li produïren ferides importants, però que va poder vèncer a través de la confiança en la gent que l’estimava. Una història vertadera és, al mateix temps, un conte d’aventures i un viatge cap a la superació dels abusos.

Una història real, que encara que contada en clau de faula, ens parla de temes que hem d’aprendre a encarar des de tots els caires possibles, entre ells el teatre.